خواص عسل Secrets

 نحوه استفاده: برای اینکه بدانید چطور از عسل برای درمان مشکلات پوستی خود استفاده کنید پیشنهاد می‌کنیم مطلب ماسک عسل را حتما مطالعه کنید.

در مقاله‌ای که توسط مجله تحقیقات پزشکی هندوستان به چاپ رسیده است عسل به چند علت می‌تواند رفلاکس معده را کاهش دهد.

عسل گل رز: این نوع عسل از گل های رز جمع آوری می شود. این عسل معمولاً رنگ قرمز یا صورتی دارد و عطر گل رز را دارا می باشد.

از طرفی، فرآیند تولید عسل توسط زنبورها و تأثیر زیست محیطی در کیفیت و خصوصیات آن، آن را به یک محصول منحصر به فرد تبدیل کرده است. در این راهنمای جامع، به بررسی اهمیت، خواص و تاریخچه مصرف عسل به عنوان یک ماده طبیعی و مفید می پردازیم.

مواد معدنی: عسل شامل مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، و سدیم است.

عسل، شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز به‌دست می‌آورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.[۵][۶] عسل دارای حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است.

عسل حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی، بیوفلاونوئید‌ها و اسیدهای آلی و اسیدآمینه‌هایی مانند پرولین است که در مقایسه با قند‌های تصفیه شده (قند و شکر) به روش دیگری متابولیزه می‌شود (مورد استفاده بدن قرار می‌گیرد) ۷۰ تا ۸۰ درصد از قند‌های عسل را قند‌های ساده مانند گلوکز و فرکتوز تشکیل می‌دهند که به راحتی جذب کبد می‌شوند و به صورت گلیکوژن ذخیره می‌شوند.

آلودگی معمولا از سطح عسل پر شده در شیشه و/یا click here سایر ظروف شروع و سپس افزایش می یابد. این آلودگی بعد از

در این مطلب قصد داریم تا با نگاهی واقع‌بینانه و علمی، به بررسی جامع عسل طبیعی و خواص عسل بپردازیم تا شاید به شما برای مصرف موثرتر و بجای آن کمک کند و از انتظارات عجیب و غریب از این ماده کاسته شود.

طیف وسیعی از آنزیم‌ ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم‌ های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم‌ ها در شکل‌ گیری عسل نقش مهمی ایفا می‌ کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می‌ شود، که به جذب کلسیم کمک می‌ کند.

به هر حال، اگر شما تصمیم به استفاده از عسل به عنوان یک راهکار ممکن برای کاهش علائم آلرژی دارید، باید از این نکات توجه کنید:

عسل یک ماده طبیعی است که توسط زنبورها از شهد گلها و مواد دیگری جمع آوری می شود. انواع عسل طبیعی بسیار زیادند و تفاوت های آنها از تنوع منابع گلی و محیط های زیستی زنبورها به همراه ویژگی های آب و هوایی و جغرافیایی مربوط می شود:

درمان سرطان، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، درمان بیماری‌های قلبی و عروقی، درمان ناراحتی‌های کبدی و… تنها بخشی از این موارد هستند.

۲.مضرات ناشی از مصرف زیاد: همانطور که گفتیم بیش از ۹۰ درصد از وزن خشک عسل را قندها یا همان کربوهیدارت‌ها تشکیل می‌دهند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *